DS220+

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: DS220+

HozzászólásSzerző: Pippin » 2020.11.25. 10:57

SimLock írta:Azért kérdeztem most, mert mire ideér a csomag lehet, hogy megvehetném a memóriát is pl...

Csakis ugyan onnan ahonnan a NAS-t kérted, ők tudják milyen mehet bele utángyártottból, egyszerűbb lett volna együtt, egy postával.
Synology.hu adminisztrátor
Pippin

HozzászólásSzerző: SimLock » 2020.11.25. 10:17

Gandalf írta:
SimLock írta:Úton már hozzám egy "DS220+ 2GB"...

Kérlek, amint megérkezett, regisztrálj a Terméktámogatás oldalon, majd kérdezz bent a fórumban a megfelelő helyen!

Ok, ez természetes, "reg.kártyás helyről rendeltem".
Azért kérdeztem most, mert mire ideér a csomag lehet, hogy megvehetném a memóriát is pl...
SimLock

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2020.11.25. 08:51

SimLock írta:Úton már hozzám egy "DS220+ 2GB"...

Kérlek, amint megérkezett, regisztrálj a Terméktámogatás oldalon, majd kérdezz bent a fórumban a megfelelő helyen!
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

DS220+

HozzászólásSzerző: SimLock » 2020.11.24. 23:32

Sziasztok!

Úton már hozzám egy "DS220+ 2GB". Ez volt amit még meg tudtam fizetni és közelít ahhoz, amit szeretnék.
Pár kérdésem lenne:
1. Virtualizáció. Jól olvastam, hogy a telepített rendszert (Win10) már nem csak böngészőből, hanem RDP-vel is el tudom érni, ugye?
2. Rendelés után olvasgattam, hogy a virtualizációhoz nem lesz elég a 2GB memória, hanem kell a 4GB bővítés. Ez azt jelenti, hogy tiltja is a telepítést, vagy "csak" túlterhelem, ha nem bővítek? (Magyarul tesztelni tudok-e) A 4GB valami licensz, esetleg szoftveres határ, vagy hardveres, tervezési maximum?
3. Külső fejlesztőtől származó szoftvert fel tudok rá tenni, ha az "DS218+"-hoz készült?
4. Remélem nem "szentségtörés", de a gyári RAM brutál drága. Azonos paraméterű olcsóbb RAM-mal van tapasztalatotok?
Köszi előre is a válaszokat!
SimLock

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!