Szerző: jolti05 » 2021.02.01. 21:22
Sziaszok!
Más fórumon már próbáltam érdeklődni, de nem kaptam választ, a Synology-nak pedig úgy látom, akkor tudok írni (ticket), ha már regisztráltam (vásároltam) terméket.
A kérdéseim a következők lennének:
1) A DS218play-en van (Settings / Hardware /) Power Schedule?
2) A következő elképzelés kivitelezhető Synology NAS-on?
- Az asztali számítógépemről szeretnék bizonyos mappákat (2-3db) ütemezve felszinkronizálni a 'HDD1'-re.
- Ezt az adathalmazt, és más, a 'HDD1'-en tárolt bizonyos mappákat szeretném (tovább) szinkronizálni a 'HDD2'-re, valamint egy (USB-n csatlakoztatott) külső HDD-re.
- A fenti összes átszinkronizált mappa közül néhányat ütemezve szeretnék átmásolni egy USB-n keresztül csatlakoztatott pendrive-ra.
Jelenleg ezeket Windows-on FreeFileSync-kel végzem, de nagyon tudnék örülni, ha mindezt a NAS kezelné.
3) Létezik olyan telepíthető applikáció, ami a meghajtókról könyvtár- és fájlstruktúrát képez le? (Erre pedig Windows-on WinCatalog-ot használok.)
Ha a 218play-en beállíthatom, mikor kapcsoljon ki és be a NAS, valamint a további 2 pontra is van lehetőségem, akkor egészen biztosan ebbe az irányba megyek el. Jelenleg egy Zyxel NAS326-om van, de még némi moddinggal is kezdem túlságosan fapadosnak érezni.
Az esetleges választ, válaszokat előre köszönöm!