Pippin írta:... Akkor már a DS220j árából a DS118-at mondanám inkább ha DS220+ elérhetetlen, mert 1 fiókos Intel procis modell sajnos nincs.
Köszönöm szépen.
Pippin írta:... Akkor már a DS220j árából a DS118-at mondanám inkább ha DS220+ elérhetetlen, mert 1 fiókos Intel procis modell sajnos nincs.
HIJ írta:Ma vettem egy új DS920+ -t a (moderálva)-tól. Sajnos csak a beüzemelésnél néztem rá a számlára, hogy csak egy év garit adtak rá...
Pippin írta:aspius írta:A 3. megoldassál kapcsolatban kérdeznem, hogy ebben a DS120j-vel használható-e egyáltalán.
Amennyiben egyedül van minden probléma nélkül.
aspius írta:A 3. megoldassál kapcsolatban kérdeznem, hogy ebben a DS120j-vel használható-e egyáltalán.
szabi86 írta:...Illetve két lemez esetén számít, hogy SHR-t vagy RAID-et használok?
Gandalf írta:szabi86 írta:...Annyira nem vagyok otthon a témában, de azt olvastam, hogy ha transzkódolásra van szükség...
Az okostévék lejátszója számára nem lehet (de nem is kell) transzkódolni, javaslom EZEN cikkünket a témában.
A WD Purple NVR-ekbe (hálózati videórögzítő) készült, nem NAS-ba. A NAS-ba a Red való, ha már WD (de inkább Seagate-et javasolnék mostanában). A Red jobb RAID-es környezetbe, mint a Purple, drágább is. RAID0 hiba lenne, mert semmi előnye, csak hátránya egy otthoni NAS-ban.
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég