HIJ írta:Ma vettem egy új DS920+ -t a (moderálva)-tól. Sajnos csak a beüzemelésnél néztem rá a számlára, hogy csak egy év garit adtak rá...
Ehhez a NAS-hoz vélhetően semmi köze a hazai hivatalos Synology-kereskedőknek, így nekünk se. Nálunk
ITT, a Synology oldalán meg
ITT láthatod a hivatalos partnereket. Ahol Te vásároltál, az egyik listán sem szerepel, így bizonyosan nem kaptál hozzá a disztribútorhoz (azaz hazai szervizhez) tartozó garanciajegyet, és nem kaphattál
4 év garanciát sem. Gondolom a kereskedő saját garancialevelét kaptad, így hazai garanciád sem lesz, ha esetleg az adott bolt megszűnik.
Biztosan nem kaptál az oldalunkhoz hozzáférést biztosító
regisztrációs kártyát sem, így nem olvashatod a
Terméktámogatás oldalunk cikkeit, de a fórumhoz sem férsz hozzá, ezért csak a vásárlás előtti kérdéseknél tudtál most is posztolni.
Én nem tudom, miért nem hivatalos kereskedőtől,
4 (nem 3) év haza garanciával, terméktámogatással vásárolsz, és főleg, miért csak otthon veszed észre, hogy 1 év garanciát kaptál. Fura, mert az oldalunkat azonnal megtaláltad, még a vásárlás napján, így láthattad volna eddig is, hogy érdemes figyelni, hol vásárolsz. Sajnálom, de mi nem tudunk segíteni, sem a garancia, sem a későbbi használat során.