Video Station

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Video Station

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2014.11.24. 10:02

djc76 írta:Szóval egyenlőre a csalódott felhasználók közé sorolom magam.

Tehát csalódott Synology-felhasználó vagy, mert elfelejted a jelszavadat ehhez az oldalhoz, és spam-be teszi a jelszóemlékeztetőt a leveleződ? (A GMAIL levelezőszervere november 24-én, 9:51:30-kor sikeresen átvette a jelszóemlékeztetős levelünket, amit a Te címedre küldtünk – privát üzentben elküldöm a logot is, ha kéred). Szóval ott lesz az, csak legfeljebb a levélszemét között, a beállításaidtól függően. De ha nem tudnád a jelszavadat, most nem cseveghetnénk itt, mert nem tudnál bejelentkezni...
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: djc76 » 2014.11.23. 03:29

A helyzet az, hogy a vásárlás után regisztráltam. De mint oly sok ember azóta én is elfelejtettem a jelszavam.
Hiába kértem jelszó emlékeztető emailt nem kaptam.
A facebook oldalon is próbálkoztam vele, hogy segítséget kérjek de onnan meg ide lettem irányítva.
Szóval egyenlőre a csalódott felhasználók közé sorolom magam. Remélem megváltozik a véleményem....
djc76

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2014.11.23. 01:21

Itt valami félreértés lesz. Nem csak arról van szó, hogy nem regisztráltál terméket a Terméktámogatás oldalunkon, így csak a vásárlás előttiek topikját látod? De ha ITT kicsit lentebb nézel az oldalon („Rövid lista a zárt fórum témákról. Ha már van terméktámogatásod, feljebb találod a fórumtémákat!”), láthatod, hogy mik a legújabb hozzászólások. A több mint 5000 felhasználó főleg akkor kérdez, amikor már használja is a NAS-t :)
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

Video Station

HozzászólásSzerző: djc76 » 2014.11.22. 13:47

Helló.
Sajnálattal láttam, hogy nem nagyon van olyan fórum téma ami a már NAS tulajdonosoknak lenne.
Nagy segítséget adnak a vásárláshoz de utána??????

Azért próba szerencse felteszem a kérdésem.
Napok óta nem működik a video station.
Nem lehet beállítani a figyelt mappákat nem látja a videokat.
A dovnload station is egyszer csak 2000.01.01 dátummal kezdett letölteni.

Nem értem mitől lehet ez. Azt gondolom szoftverfrissítés állhat a háttérben. Minden csomagom automatikus frissítésre van állítva.
Nem tudom tapasztalt-e bárki hasonlót de örülnék bármilyen segítségnek.
djc76

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!