jelszóval védett könyvtár

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: jelszóval védett könyvtár

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2013.06.27. 15:27

Én alapvetően különböző megosztásokba tenném a különböző felhasználóknak szánt dolgokat, és a megosztáshoz már bármilyen NAS-on kényelmesen rendelhetsz felhasználókat. Több szintű könyvtárrendszernél a Synology-n adhatsz különböző jogokat minden mappához és fájlhoz is, de ezt szerintem nem fogod kényelmesnek találni, ha sok mappáról van szó.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

jelszóval védett könyvtár

HozzászólásSzerző: RushMoon » 2013.06.27. 14:24

Sziasztok!
Meg kellene oldanom a jelszóval védett könyvtárat, de nem akarok/tudok acitve directory, sem egyéb külső szerverhez kapcsolódó szolgáltatást igénylő beállítást.
A legjobb az lenne, ha beállíthatnék egy user/passwd párost és aki azt tudja, az láthatja a könyvtárat.
Több NAS-sal is dolgoztam már főleg ReadyNas-okkal, ott ez mindig probléma volt, mert active directory-t akart. A dokumentáció azt írta, hogy e-nélkül is működik, de nem tudtam megoldani. Odáig eljutottam, hogy senkit sem engedett a könyvtárba, aztán meg már sehová sem... a végén az egész jelszavazást ki kellett kapcsolnom.
Szóval szeretném megtudni, hogy egyszerűen meg van-e oldva ez a Synology-k nál vagy sem?
Köszönöm.
RushMoon

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!