Hozzáférés a zárt cikkekhez

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Hozzáférés a zárt cikkekhez

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2016.12.19. 20:07

csiszi írta:...Lehet ezt valahogy pótolni utólag?

Nem, a kártya nem pótolható. Küld el nekem privát üzentben a gyári számát a NAS-nak, megmondom, milyen kártyaszám volt hozzá! Azzal tudsz regisztrálni.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: csiszi » 2016.12.19. 19:39

Sziasztok,

az (moderálva)-nál vettem ~fél éve egy Synology routert, de persze akkor nem regisztráltam rögtön, most meg nem találom a dobozt/kártyát. Lehet ezt valahogy pótolni utólag?

Köszönöm,
Tamás
csiszi

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2016.01.03. 22:47

A működése a regkártyának elég egyszerű a felhasználó szempontjából. Ha valaki regisztrál egy NAS-t egy adott regkártyával, akkor a rendszer megnézi, hogy az adott számú kártya már használatban van-e (regisztrált-e korábban ezzel a kóddal valaki). Ha igen, akkor a régi tulajdonos hozzáférése elvész (vélhetően eladta a NAS-t, és az új vevő regisztrál most). Ilyenkor a régi tulaj – ha közben vett egy új NAS-t – az új NAS-hoz kapott új kártyájával kell, hogy ismét regisztráljon a terméktámogatásért.
Azt nem tudod ellenőrizni, hogy egy kártyával már regisztráltál-e vagy sem, de a fentiek miatt ennek nincs is jelentősége. Tehát add oda (ha több van) az egyik regisztrációs kártyádat a régi NAS-od vevőjének, azzal ő hozzfér majd mindenhez. Ha azt veszed észre ezután, hogy a weboldalunk azt mondja Neked, hogy nincs regisztrált terméked, akkor egy másik kártyával bármelyik NAS-odat vidd fel a Terméktámogatás oldalon, és ismét hozzáférsz Te is mindenhez.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: mrcsit » 2016.01.03. 18:16

További kérdésem, hogy azt meg tudom-e nézni valahol, hogy milyen termékkel regisztráltam ide, ugyanis, több NAS-om is volt már, és nem kizárt, hogy még a legelsőnek kapott reg.kártyával regeltem, de nem tudom, melyikkel - avagy, tudom-e bárhogy ellenőrizni, hogy egy Reg. kártya "felhasználtnak" minősül-e vagy, sem? (a kérdés értelmetlen, amennyiben többször lehet egy kóddal regisztrálni.)
Ha nem lehetne többször (ami azért elég életszerűtlen, szerintem a mai világban): kérdésem, hogy az e-mail címen túl, a felhasználói azonosítót meg tudom-e változtatni én, vagy, az e-mail cím tulajdonosa?
mrcsit

HozzászólásSzerző: mrcsit » 2016.01.03. 18:08

Szia Gandalf!

Nem találtam arról infót, hogy, ha eladom a NAS-t, akkor köv. tulaj ugye be tud regisztrálni a Syno reg.kártyával? Vagy, nekem ki kell regelnem, vagy, hogy megy ez?
mrcsit

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2015.10.25. 10:59

Erre az oldalra remélem nem kell nagyon „rátalálni”, a Synology.hu-n megtalálja bárki, mint az egyetlen magyar fórumot. Ebben a topikban is leírtam már szerintem sokszor: ez nem egy közösségi fórum. Ez a Synology Inc. hivatalos magyarországi disztribútorának, a NEON Multimedia-nak a terméktámogatási oldala. Egyrészt fórum (közel 6000 hazai Synology-tulajdonos regisztrált már és használja), másrészt magyar leírások a Terméktámogatás oldalon, amelyek hitünk és a visszajelzések szerint sokaknak segítenek a termék használta során. Mindezt azért üzemeltetjük non-stop (lám, épp vasárnap írok Neked is), hogy akik hivatalos hazai forrásból vásárolnak, azok kapjanak valami pluszt is a pénzükért (a termék áráért), ami gyakran magasabb, mint a szürke importból, általában áfacsalással az országba került Synology-k ára lehet. Mondhatnám, hogy bízok benne, hogy a forgalmazó, akitől Te vásároltál, szintén nem sajnálja az energiát és a pénzt a hasznából hasonló vásárlás utáni segítséget nyújtani a vevőinek, ő is magyarországi szervizt üzemeltet és közvetlenül a gyártótól kap segítséget problémák esetén, de tudom, hogy nem így van – sajnos.
A terméket bizonyosan nem loptad, de az is 100%, hogy ha a legolcsóbb hazai forrásból vetted, akkor valakik bizony loptak (Tőled, tőlem és mindenkitől aki idehaza adót fizet), hogy Te kevesebbet fizess. Biztosan saját garanciapapírt kaptál hozzá, azaz ha megszűnik az adott boltocska, akkor intézheted Tajvanon a javítást. Biztosan a legegyszerűbb probléma megoldása során sem tudnak segíteni, és kénytelen vagy közösségi topikokban (mert magyar Synology fórum másik nincs) kérdezned ha elakadsz, remélve, hogy valaki hátha tud segíteni. A garancia intézése sem lesz valami könnyű, nem kívánom, hogy szembesülj majd vele.
Vásárlásoddal Te azt segítetted, hogy ne legyenek idehaza hozzáértő, a Synology-val lelkiismeretesen foglalkozó kereskedők, akik nem csak egy webshopban listáznak egy bizonytalan elérhetőséget és naponta változó árat, de akár bemutató NAS-t is üzemeltetnek, amin vásárlás előtt kipróbálhatod, mit is veszel, tudnak segíteni a döntésben, stb. De legalább Te jól jártál, mert a legkevesebb pénzt fizetted ki a termékért. Igaz, mást nem is kaptál, mint egy terméket. Mások meg kedvet ahhoz, hogy továbbra is kihasználják a magyar 27 és a német 19%-nyi ÁFA közötti különbséget gyarapodásukhoz.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dezol » 2015.10.24. 18:10

Tisztelt Üzemeltetők

Én pár napja vásároltam egy syno-t, és örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, de nem értem miért kell egy fórumot valami kártyához kötni?!
Nem elég hogy vettem? megosztanék mindenkivel egy firmware hibát, amit beküldtem és meg is köszönték, de lehet inkább átmegyek egy olyan közösségbe ahol nem kérnek kártyát vagy mi a szöszt. A terméket nem loptam, nem kamionos, hanem ott vettem meg ahol a legolcsóbb.

Feltételezem ez nem fog kikerülni a falra, nem is baj. Remélem nem is lesz nagy táborotok

Üdvözlettel:
egy értetlenkedő valaki
dezol

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2014.12.05. 10:17

nemesistvan írta:...Megoldható-e valahogy a termékregisztráció?

Kedves István!
Regisztrációs kártya nélkül nem fér hozzá a mi támogatásunkhoz, illetve a hivatalos hazai szervizhez. Ezen szolgáltatásunk a cégünkön, mint hivatalos magyar diszributoron keresztül az országba behozott, forgalmazóinkon (és esetleg az ő partnerein) keresztül értékesített Synology termékek tulajdonosainak járó „ajándék”. Ön egy úgynevezett szürke forrásból vásárolt sajnos (ez már a gyanúsan olcsóbb árból is látszik). Nem akarom ijesztgetni, de ha készülék meghibásodik, az eladó cég pedig esetleg már nem létezik, sajnos Tajvanra kell küldenie javításra a terméket. Segítséget jelenleg így csak az angol fórumon tud kérni.
Én – ha lehetőségem lenne rá – visszavinném a NAS-t, és visszakérném az árát, majd vennék hivatalos forrásból, magyar garanciával, és lehetőleg ehhez a fórumhoz szóló regisztrációs kártyával. Bizonyosan mondom, hogy nem mindig a legolcsóbb a legjobb választás...
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: nemesistvan » 2014.12.04. 18:05

Sziasztok!

Vásároltam egy 414j NAS-t a .....-tól (moderálva) de semmilyen kártyát nem találtam amivel itt regisztrálni tudnék. Szeretnék itt olvasgatni meg kérdezni. Megoldható-e valahogy a termékregisztráció?

Üdv:

István

nemesistvan@yahoo.com
nemesistvan

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2014.03.13. 16:54

mremil írta:Miért nem látom a saját hozzászólásaimat?

Mert ez moderált topik, amíg nem hagyja jóvá senki, nem látod. De nem itt kellene kérdezned, ha már van regkártyád!
Gandalf
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!