Szerintem segítettél.
A vásárlás, meg egyértelmű, hogy olyan kereskedőtől veszem. A 216-hoz is kaptam kártyát.
Szép napot.
airdei írta:...alszom rá és reméelm jó döntést hozok.
airdei írta:...az előd egy 216 play volt, amivel meg voltam teljesen elégedve...
Bakker valoban az elkerulte a figyelmem. Koszonom a segitseget!Gandalf írta:...De akkor azt is olvastad fölötte, hogy ezek a számok 3000 darab 1 Mbyte-os fájlnál jönnek ki. Ezt láthatod az általam linkelt gyári oldalon is. Ezt ne hasonlítsd össze a DS216j esetében az egyetlen nagy fájl másolásával!
tigerteam írta:...a bagyon alacsony olvasási sebesség: 63,88 MByte/másodperc,írási sebesség: 83,9 MByte/másodperc. sebessegeket.
Gandalf írta:tigerteam írta:...Egy bajom can csak h 218 iras es olvasasi sebessege alacsonyabb mint a 216J eseteben, vagy csak eliras lehetett?
Nem tudom, hol láttál ilyen adatot, de nem igaz. A mostani összes 2-lemezes DiksStation gyakorlatilag teljesen kihasználja a gigabites hálózat sebességét, azaz 112–113 Mbyte/s az írás és az olvasás is. Igaz, nem sokkal kevesebbet, de ennyit azért nem tudott a DS216j. Ha meg kisebb fájlokról vagy titkosításról van szó, bizonyosan érezhetőbb a különbség a DS218 javára.
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég