Hozzáférés a zárt cikkekhez

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Hozzáférés a zárt cikkekhez

HozzászólásSzerző: iKOVs » 2012.04.25. 08:55

Sziasztok! Kissé szerencsétlen a helyzetem, ugyanis a napokban vadásztam egy DS212+ és tegnap kezdődött a beüzemelés...elakadtam ezért feljöttem a oldalra és akkor látom a fórum csak "tagságival" lehet használni, amit valamilyen szinten megértek csak én már évek óta egy weboldalról rendelek és nem kaptam ilyen kártyát! Írtam nekik és nem kapok hozzá ilyen kártyát.. Mi a teendő?
iKOVs

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2012.03.14. 19:17

engedib írta:És a külföldre szakadt hazánkfia aki történetesen Synology NAS-t birtokol azzal mi a helyzet?
Kicsit érdekesnek tartom ezt a hozzáállást, de így biztos özönlenek majd a vevők a magyar kiskerekbe :)

Gondolom, az ottani kereskedő sem sajnálja az idejét, hogy a vevőinek ne csak a vast adja a pénzükért, hanem később is nyújtson segítséget, ha annak szüksége van rá.
Igen, mi is reméljük, hogy fontos a magyar felhasználóknak, hogy hazai garanciát kapjanak (ami nem vész el, ha egy bolt, aki szürkén importál megszűnik), illetve magyar nyelvű leírásokat, fórumot kapjanak pluszban a termék mellé. Mindezért hajlandóak a nonszensz 27%-os áfát is megfizetni, és nem rendelnek külföldi webshopból 19%-os adóval, vagy nem veszik olyan haza kereskedőkkel, akik az áfát eltűntetve képesek olcsók lenni idehaza a kintről származó termékeikkel.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: engedib » 2012.03.13. 11:16

És a külföldre szakadt hazánkfia aki történetesen Synology NAS-t birtokol azzal mi a helyzet?
Kicsit érdekesnek tartom ezt a hozzáállást, de így biztos özönlenek majd a vevők a magyar kiskerekbe :)
engedib

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2012.03.12. 15:19

Amit nézel, az csak egy kivonat a legutóbbi hozzászólásokat tartalmazó témákról azoknak, akik nem látnak többet. Ne ott keresd, hanem a fórumban! De tudsz keresni a keresőmezőben kifejezésre is, ha a kategóriák alapján nem találsz meg egy kérdést!
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: HIJ » 2012.03.12. 07:24

Akkor lehet hogy én vagyok ilyen figyelmetlen. Konkrétan ezt a topikot nem találom " DSM 4.0 frissítés után nem indul a NAS" . Ezt a fórum főoldalán látom alul a zárt topikok felsorolásnál. A regisztrációmra azt írja rendben van...
HIJ

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2012.03.11. 21:01

A regisztrációs kártyád kódját kérte az oldal. De utólag is meg tudod adni ITT.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Martin » 2012.03.11. 20:21

azka írta:Hogyan tudom a zárt fórumokat olvasni? Van vásárlási kódom, de a regisztrációnál nem kérte.

A Synology.hu oldalon (tehát nem itt a fórumban) a Terméktámogatás pont alatt kell regisztrálni. Ott tudod beütni a kódot, ha minden igaz.
Synology.hu moderátor
Synology CS407e + DS411j - 8 TB, DSM 3.0
Média lejátszók: Popcorn Hour C-200, Popcorn Hour A-100
Hálózat: TP-Link TL-SG1008D switch, Linksys WRT160N Router
Martin

HozzászólásSzerző: HIJ » 2012.03.11. 15:08

Üdv!

Valamiért nem férek hozzá a zárt topikokhoz, pedig anno kártyával regeltem. Most felraktam a DSM 4 -et és behalt a NAS, viszont a téma a zárt topikban van és amihez nem férek hozzá. 2 db ds211j -m is van és hálisten pont a cégesen halt be az update... Segítség! :(
HIJ

HozzászólásSzerző: azka » 2012.03.09. 19:47

Hogyan tudom a zárt fórumokat olvasni? Van vásárlási kódom, de a regisztrációnál nem kérte.
azka

HozzászólásSzerző: zsolesz74 » 2011.10.10. 11:44

Gandalf írta:Ez a magyar képviselet hivatalos terméktámogatási oldala és fóruma. Lehet, hogy olyantól vettél, aki nincs a listában, mert ott csak a „szakkereskedők” vannak listázva, de ettől függetlenül több nagykereskedés partnereinél is megtalálható a Synology. De ezekhez is kell, hogy kapj regisztrációs kártyát. Megírnád nekem privát üzenetben, hogy hol vetted és mi a gyári száma annak, amihez nem volt kártya? Kérdezted a forgalmazót a kártyáról?
A jogod azért tűnhetett el, mert a DS110j-d új tulaja regisztrált a hozzá való kártyától, amit ezek szerint – nagyon helyesen – odaadtál neki.

És mi a helyzet azokkal akik még a "harmad kor" előtti időszakból származunk? Anno még nem volt kártya sem. Csak egy lejátszós regisztráció. Ha el akarom adni a készüléket, hogyan tudnék segíteni az új tulajnak?
Üdv
Zs.
zsolesz74

ElőzőKövetkező

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!