Gandalf írta:Puhi írta:Elnézést, de valami megette a hozzászólásom jelentős részét!...
Ha teheted, akkor vegyél erősebb hardvert, mint amiről most azt gondolod, hogy elég lesz. Vagy ha kiderül, hogy kevés, majd akkor cseréld egy erősebbre.
Igen, egy "kis" biztonsági erőtartalékot szeretnék hagyni mindenképp, de nem ész nélkül! Ahogy magam ismerem, lesz olyan, hogy 8-10 filmet is rászabadítok egyszerre a letöltőközpontra, eztán hetekig, hónapokig szinte semmi, csak a seed! Na így aztán még nehezebb tanácsot adni -gondolom-, hogy nem állandó, viszonylag fix terhelésnek van kitéve majdan a NAS.
Hv-n megálmodom, hétfőn rendelek, aztán majd beszámolok...

Az őszi árajánlat egy komplett, 6 kamerás rendszerre szólt, családi házhoz, kültérre. Ezt napoltam el...
Most néztem után a kamera licensznek, hogy mennyibe is kerül egy 4-es csomag, és nem jönnék ki sokkal jobban, ha a NAS-ra bízom. Max. kevesebb lesz egy újabb "áramzabáló" géppel! (5-6 kamerára van szükségem max.)
Még egy utolsó kérés: szerepel-e a viszonteladók között az egri TPC számítástecnikai üzlet? A bolt közelsége nekem, mint vidékinek sarkallatos probléma egy beszerzés során a későbbi esetleges garanciális ügyintézés miatt!!! A regisztrációs kártyát viszont szeretném megkapni!
Ahogy néztem, elég kevés a viszonteladó partner. Nem hinném, hogy Eger-Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen-Stb. megyeszékhelyeken ne lenne hivatalos forgalmazó a több száz bolt közül!?
Válaszaidat utólag is köszönöm!