allein írta:Nem Németországde mindegy, értem a lényeget. Köszönöm szépen az infókat.
De, mert csak ott van szerviz az EU-ban

allein írta:Nem Németországde mindegy, értem a lényeget. Köszönöm szépen az infókat.
Pippin írta:allein írta:Az eladó regisztrálva van az adott külföldi oldalon 11 éve, ettől még lehet lopott az eszköz. Van számla is hozzá. A FB Synology csoportban olyan infót kaptam, hogy elvileg van EU garancia. Ebben az esetben melyik infó helyes?
Semelyik hazai disztribútor, nagyker vagy üzlet nem fogja saját költségén visszaküldeni természetesen a nem náluk vásárolt terméket, tehát ha gond van saját költségen kell eljuttatni Németországba szervizbe.
allein írta:Az eladó regisztrálva van az adott külföldi oldalon 11 éve, ettől még lehet lopott az eszköz. Van számla is hozzá. A FB Synology csoportban olyan infót kaptam, hogy elvileg van EU garancia. Ebben az esetben melyik infó helyes?
Gandalf írta:allein írta:Amennyiben egy zsír új Synot veszek külföldön...
Sokkal olcsóbb nem lehet, az ajánlott nettó európai árak egyformák. Csak nálunk ugye 27% ÁFA van 19–21% helyett, és az árfolyam is ugrál (általában gyengül a forint sok éve). Illetve, ha magán embertől vásárolnál, akkor persze bármi történhet, akár lopott cucc is lehet, ha tényleg sokkal olcsóbb. De ha külföldön vásárolsz (vagy itthon nem hivatalos kereskedőtől), akkor az eladónál tudod csak érvényesíteni a garanciát, a hazai disztibutoroknál nem.
allein írta:Amennyiben egy zsír új Synot veszek külföldön...
gillich írta:Köszönöm a segítséged! Még rágódom egy kicsit az infókon.
Gandalf írta:gillich írta:...Ha a kamerák lefoglalnak egy jelentős sávszélességet...
A kamerák nem igen foglalhatnak le jelentős sávszélt a mostani H.264 és H.265 kódolás mellett. A NAS processzora nem végez semmilyen kódolást a kamerakép rögzítésekor, max. a mozgásfelismerés bízható rá. Ahogy írtam, nem látom értelmét annak, hogy külön lemezt használj, amikor az a többi mellett egy RAID tömbben is lehetne. Annak lehet értelme, hogy az egyes szolgáltatások (pl. Surveillance Station) bizonyos ethernet portokon keresztül működnek csak, ez beállítható lesz a NAS-on.
Találsz a Synology.hu oldal tudástárában leírást a szükséges tárhelyről a kamerák kapcsán. A RAM kérdést előző posztomban megválaszoltam legjobb tudásom szerint: „2 GB bőven elég kezdetnek otthonra, ha valaha kevés lesz, majd akkor vegyél bele (de nem igen lesz kevés)!”.
gillich írta:...Ha a kamerák lefoglalnak egy jelentős sávszélességet...
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég