ThePeter1998 írta:Igazából ezek a cikkel nem mai darabok...
Nem mutattam volna őket, ha nem lenne aktuális a tartalmuk, illetve frissítjük, amint lesz értelme.
Nem tudom, mit jelent a „Synology egyik saját kapcsolattartója”, tekintve, hogy mi vagyunk az importőr, gondolom egyik kollégám lehetett. De ha neki több részletet elmondtál, akkor lehet, hogy meg lehetett határozni egy konkrét típust. Amit itt leírtál, arra minden aktuális Synology modell alkalmas.
A 10/100-as hálózat nem elég 3D-hez illetve bizonyos 4K-s tartalmakhoz (főleg ha HDR, HDR10+, 1:1-es Blu-ray másolat), de a legtöbb jelenleg elérhetőhöz elég. Illetve a Blu-ray lejátszód nem tud ISO fájlokat úgyse, így a komolyabb ISO fájlok nem a hálózat miatt nem lesznek lejátszhatóak. 100 MBiten a gyakorlatban max. olyan 90 MBites film játszható le, bár ez a lejátszó processzorától is függ. A 4K Blu-ray lemezeken max. 128 Mbites lehet a film, de ezt persze ritkán használják (még) ki, illetve jó esetben csak egy-egy mozgalmasabb jelenet fog akadozni Nálad. Ha nem leszel elégedett (akadozó fájlok, nem kezelt formátumok, rossz feliratkezelés, nincs DVD és Blu-ray menü, nincs jukebox, stb.), akkor is marad még, hogy vehetsz egy médialejátszót, ezért is mutattam a cikket ezzel kapcsolatban. Meg hogy értsed, hogy, a Te Sony-d is vélhetően csak DLNA-n tud lejátszani, annak meg vannak sajnos korlátai.