NAS + SSD?

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: NAS + SSD?

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2020.12.30. 16:51

Minden Synology-ba tehetsz SSD-t, bár szerintem egy 2,5"-es HDD hangja sem hallatszik ki, és jóval olcsóbb, illetve jóval nagyobb kapacitású. És valóban, elméletileg az SSD hamarabb tönkremehet az írástól.
A melyik NAS-t otthonra témában ITT már nagyon sok kérdést és választ találsz. Ha nagyon gyors neted van, vagy nagyon sok torrentet akarsz egyszerre futtatni, akkor minél erősebbet. Nem tudok ennyi infó alapján jó választ mondani.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

NAS + SSD?

HozzászólásSzerző: titanium100 » 2020.12.30. 12:14

Üdv!

Annak szeretnék utána járni, hogy sok NAS specifikációjában olvasom, hogy lehet beléjük tenni SSD-t, Na már most ugye az SSD nem nagyon szereti a rengeteg írást, (vagy lehet csak a régebbi típusok?) Én viszont csak torrentezésre használnám. Tehát sok írás/ törlés lenne. Akkor most vásárolhatok bele nyugodt szívvel speciális SSD-t (melyek azok?) mert szeretném ha halkabb is lenne, avagy maradjak a jó öreg HDD-knál?

+1 kérdés, melyik legegyszerűbb NAS-t ajánlotok nekem otthoni célra? (Filmek torrentezésre, amelynél ahogy megnéztem egyből törölöm is a fájlokat, nem tartogatom..)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanium100 2021.01.01. 17:58-kor.
titanium100

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!