DS225+

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: DS225+

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2025.08.07. 12:10

maliszka írta:...A Synology Photos-ban vissza tudom ezeket nézni akadás nélkül a telefonon, laptopon a NAS-ról?...

Hogyne, ha elég gyors hozzá a hálózati kapcsolatod. De külső lejátszó programokat is használhatsz, kb. tetszés szerint. A YouTube-on számtalan videót találsz a Synology Photos működéséről, akár a Google Photos-zal való összehasonlítást is.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

DS225+

HozzászólásSzerző: maliszka » 2025.08.07. 11:10

Hello, szeretnék venni egy DS225+-t, viszont a telefonomon a videókat HEVC (H265, HDR10) ben rögzítem.
A Synology Photos-ban vissza tudom ezeket nézni akadás nélkül a telefonon, laptopon a NAS-ról?
Vam olyan gördülékeny mint a google photos?

Vagy mi kell hozzá?

Illetve van esetleg veszprémi, székesfehérvári felhasználó, akinél rá tudnék pillantani, hogy hogyan működik a valóságban a synology photos telefonon.

Köszi
maliszka

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!