3rd party apps

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: 3rd party apps

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2012.03.13. 11:19

grobylev írta:Nincs meg Synology-m...

Akkor ezt értettem félre: „Igen, azt lattam en is de valamiert nem listazta ki a csomagokat.”
De ez a helyzet – nincsen Synology.m – reméljük már csak ideiglenes :) Arra figyelj, hogy hivatalos forgalmazótól vedd, de mindenképen olyantól, aki ad hozzá Synology.hu regkártyát! Ennek hiányában egyrészt nem férsz a fórumhoz és a temréktámogatás oldalhoz, másrészt szürke importból származik az áru, így a szervizháttér és a garancia is bizonytalan.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: grobylev » 2012.03.13. 10:30

Nincs meg Synology-m - QNAP NAS-om van, szoval az a kartyam simcs amivel a tobbi topikban lehet "kerdezni", mivel szukseg lenne megegy NAS-ra gondoltam itt felteszem a kerdeseimet. (lasd lejjebb)

Udv, Robi
grobylev

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2012.03.13. 10:08

Ezek szerint van Synology-d már. Akkor viszont ne ebben a topkban kérdezz, ez a vásárlás előtt állók topikja!
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: grobylev » 2012.03.12. 16:59

Sziasztok,

IPKG is telepíthető terminálból, de létezik egy WEB Ipkg nevű csomag, amivel egy grafikus felületet használva kereshetsz / telepíthetsz / törölhetsz ipkg csomagokat.

Igen, azt lattam en is de valamiert nem listazta ki a csomagokat. Valoszinuleg azert mert httpdusr-kent futtatja, viszont installalni csak root-kent lehet szoval ha atirtam volna a script-et ugy hogy minden ipkg ele beirok egy sudo-t lehet hogy ment volna... :D

Koszonom szepen az info-kat, innen mar remelem sikerul elindulnom.

Udv,
grobylev

HozzászólásSzerző: Frodó » 2012.03.12. 12:06

grobylev írta:Jelenleg rendelkezem egy QNAP NAS-al, meg vagyok vele elegedve, viszont szuksegem lenne megegy NAS-ra es a Synology-n gondolkozom.
Azt szeretnem kerdezni hogy van-e lehetoseg mas 3rd party app-ok felinstallalasara, mint ami a weboldalon fel van tuntetve (pl CrashPlan, Squid proxy, Zarafa,...) igazabol a CrashPlan lenne a lenyeg mert van elofizetesem.
Ill. letezik vmi package manager (pl ipkg) amivel van lehetoseg terminalon keresztul installalni software-eket (pl a squid-et)?

Nekem egy Inteles Synology NAS-om van, azon egy új csomagforrást hozzáadva, barkácsolás nélkül egy kattintással telepíthető, és futtatható a Crash Plan csomag.

IPKG is telepíthető terminálból, de létezik egy WEB Ipkg nevű csomag, amivel egy grafikus felületet használva kereshetsz / telepíthetsz / törölhetsz ipkg csomagokat.
Synology.hu adminisztrátor
Frodó

HozzászólásSzerző: IRO » 2012.03.12. 11:29

Szia,

Nem próbáltam, de az angol nyelvű wiki-n van egy cikk a CrashPlan installálásáról:
http://forum.synology.com/wiki/index.php/CrashPlan_Headless_Client

IPKG-t is tudsz feltenni:
http://forum.synology.com/wiki/index.php/Overview_on_modifying_the_Synology_Server,_bootstrap,_ipkg_etc

Érdemes megnézni azt a wiki-t, ha bütykölni akarod a NAS-t :D
IRO

HozzászólásSzerző: grobylev » 2012.03.12. 11:16

grobylev

3rd party apps

HozzászólásSzerző: grobylev » 2012.03.12. 09:40

Sziasztok!

Jelenleg rendelkezem egy QNAP NAS-al, meg vagyok vele elegedve, viszont szuksegem lenne megegy NAS-ra es a Synology-n gondolkozom.
Azt szeretnem kerdezni hogy van-e lehetoseg mas 3rd party app-ok felinstallalasara, mint ami a weboldalon fel van tuntetve (pl CrashPlan, Squid proxy, Zarafa,...) igazabol a CrashPlan lenne a lenyeg mert van elofizetesem.
Ill. letezik vmi package manager (pl ipkg) amivel van lehetoseg terminalon keresztul installalni software-eket (pl a squid-et)?

Koszonom elore is.

Udv, Robi
grobylev

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!