Köszönöm a válaszodat.
1. Jelenleg egy TP-link tl-wr1043nd van hosszú ideje. Tökéletesen működik, még az eredeti firmware-rel. ennél azért jobb a synology router sebessége ugye? Telekom netmánia L internet csomagom van, ami 30mbit/s (3.75Mbyte/s ha jól számolom).
2. Miért akarnék programokat telepíteni egy router SD kártyájára? Nekem a Plexen kívül semmire sincs szükségem, a Synology saját programjai meg gondolom alapból telepítve vannak, vagy ha nem, akkor is elég hozzá párszáz MB szabad hely.
3. Mivel kis méretű a TV-m (43") és viszonylag messziről nézem (4m), ezért Full HD-nél soha nem töltök le nagyobb felbontású videót. Általában SD, vagy max HD, amit nézek. A filmek (fájlok) mérete 3 GB-nál soha nem nagyobb. Már a Full HD is felesleges, mert úgysem látszik a különbség ekkora távolságból. Még mindig a külső USB-t javaslod, vagy mégis elég egy 64gb-s SD kártya? Hozzátenném, hogy egyszerre maximum 2 (de inkább 1) szálon megy a letöltés kb fél óráig, aztán napokig idle van (max a seed van, de az is max 3 szálon). Mivel törlök mindent 1-2 hónap után, nincs is mit seedelni.
4. Ha nincs Plex, akkor nincs értelme az egész routernek, mert a TV-n nem fogom tudni nézni az ott tárolt tartalmat. Vagy van valami más app, amit a TV-re le tudok tölteni? Mondjuk a Plex jó lenne, mert azt már ismerem és szeretem.
5. Az már elég, ha időzíteni tudom, hogy éjfél és reggel 7 között kapcsoljon ki. Ilyenkor egyáltalán nem sugároz?
köszönöm!