Regisztrációs kártya

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Regisztrációs kártya

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.02.28. 12:28

Kpete írta:...Azt mondja a srác, aki megvette, hogy a kártyakód nem ruházható át más részére...

Ezt mi alapján állítja? Mert természetesen nem igaz. Annyi korlátozás van, hogy rövid időn belül nem regisztrálhat más az adott kóddal. Lehet, hogy Te csak mostanában regisztráltál?
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kpete » 2018.02.28. 12:04

Sziasztok,

ma eladtam a NAS-omat, és adtam vele a regisztrációs kártyát. Azt mondja a srác, aki megvette, hogy a kártyakód nem ruházható át más részére. a kártya hátulján nem ez van.
Mit tudunk tenni, hogy használhassa a kártyát?

üdv,

zipp...

Gandalf írta:
Wehttam írta:...Ő is tud regisztrálni ugyanezzel a kártyával?

Igen, add oda neki bátran! Ha használja, átkerül hozzá a hozzáférés Tőled. Ha Te ezzel voltál regisztrálva nálunk, akkor az új NAS-od kártyáját megint regisztrálnod kell majd.
Kpete

HozzászólásSzerző: ivision » 2018.02.21. 13:02

Megoldás hogy veszel még egy Syno-t de most már innen választasz partnert: http://synology-forum.hu/?oldal=forgalmazok

:)
ivision

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.02.21. 10:21

Mikiász írta:...Azt meg nagyon nem érzem fair-nek, hogy azért mert nem néztem előre utána, hogy melyik bolt hivatalos hazai képviselet és melyik nem én szívjak...

Vidd vissza a terméket, és kérd vissza az árát! Azt mondjuk nem értem, kinek kellene rosszul járnia azért, mert Te nem néztél utána annak, melyik kereskedő mit ad a termék mellé pluszban (vagy ad-e bármi is), ha nem Neked. Szerintem az eladó egy Synology-t kínált, gondolom saját garanciavállalásával (tehát amíg ő létezik, addig van hová visszavinned) X forintért. Te azt mondtad, ez jó üzlet, kéred. Nem gondolom, hogy bárki átvert volna. Az más kérdés, hogy a hivatalos partnereinknél (vagy azok viszonteladóinál) a NAS mellé a disztributor garanciája jár, plusz ezen fórum segítsége.
Az, hogy szerinted egy adott kereskedő „nem kicsi cég”, sokat nem jelent, ebből nem következik az, hogy nem szürke forrásból vásárol, főleg hogy azon azért könnyebb nagy céggé válni, az okosan olcsósított árak miatt.
Remélem, nem úgy van, ahogy írtad, hogy árukereső/árgép világában élünk, bízom benne, hogy azért a többség ott vásárol, ahol a legjobban értenek a termékhez, a legjobb a garanciális ügyintézés és törvényes úton mozog a termék a gyárból a vevőig, nem pedig a legolcsóbb árat választja, mert az általában nem véletlenül tud olcsóbb lenni...
Nem mondom, hogy itt is erről van, még az is lehet, hogy elhányták a regisztrációs kártyánkat. De ha nem tudnak hozzá adni, akkor kérlek, írd meg nekem privát üzenetben a termék gyári számát (mielőtt visszaviszed Nekik, mert ezt javaslom)!
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mikiász » 2018.02.09. 18:42

Én is belefutottam abba, hogy olyan helyen vettem meg a DS218play-t ahol nem kaptam kártyát. És egyáltalán nincs arra mód, hogy tudjak szerezni egyet? Ha ez így van, akkor erőteljesen átverve érzem magam, mert ezt sehol nem olvastam. Beszéltem a kereskedővel és azt mondta, hogy megpróbál segíteni. De ha nem tud akkor mi van? Soha nem fogom tudni ezt a fórumot használni? Pedig az egyik szempont az volt a részemről, hogy van magyar fórum (a Synology egyik fő előnye ez is!) milyen jó lesz ha gondom van tudnak segíteni. Azt meg nagyon nem érzem fair-nek, hogy azért mert nem néztem előre utána, hogy melyik bolt hivatalos hazai képviselet és melyik nem én szívjak az arukereso / argep világában. Amúgy nem kicsi cégtől (moderálva) vásároltam.
Mikiász

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.01.02. 09:15

csernyo írta:...Be lehet szerezni a Regisztrálás kártyát más úton is? Vagy buktam a terméktámogatást?

A korábbi posztokban sokszor megválaszoltuk már ezt a kérdést, nem tudunk segíteni, ha nem a tőlünk (hivatalos hazai disztribútortól) származó Synology-kból vásároltál, hanem mondjuk szürke forrásból. Utóbbi esetben garanciális problémával is csak a bolthoz fordulhatsz, ahonnan az eszköz származik (vagy közvetlenül a Synology-hoz Tajvanon).
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: csernyo » 2017.12.30. 11:28

Sziasztok!

Vásárlás előtt nem néztem utánna hogy ki ad regisztrációs kártyát. Én (moderálva)-nál vásároltam és most néztem meg hogy nem adnak regisztrációs kártyát. A terméktámogatást ennek hiányában nem tudom elérni. Be lehet szerezni a Regisztrálás kártyát más úton is? Vagy buktam a terméktámogatást?
csernyo

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2017.07.26. 15:42

Ahogy látod a gyártó oldalán ITT, az általad említett cég nem disztributor (és sosem volt még csak hivatalos viszonteladó sem). A két haza disztributor közül mi, a NEON Multimedia üzemeltetjük ezt a fórumot, azaz a velünk szerződött kereskedőknél bizonyosan kapsz regisztrációs kártyát ide. De sok más cégnél is, hiszen nagykereskedelmi partnereink viszonteladói is forgalmazzák az általunk importált Synology-kat.
Regisztrációs kártya hiányában az eladóhoz fordulhatsz segítségért, illetve garanciális problémát is nála intézhetsz (hacsak meg nem szűnik közben a cég, ahol vásárolsz, mert akkor Tajvanra kell küldened javítani bármit is).
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kassaa » 2017.07.26. 15:24

Sziasztok,

Akkor mi a teendő, ha nem találom a regisztrációs kártyát? 2015-ben lett a NAS hazai distribútortól (moderálva) vásárolva? Lehet ezt valahogy pótolni?
kassaa

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2017.06.28. 14:11

Zoli67 írta:...A regisztrációs kártya mire jó?Azon kívül,hogy itt a zárt témakörökhöz is csatlakozhatok.

Ahogy az előző hozzászólásomban leírtam itt a kérdésed felett...
Itt a fórumon miden téma zárt, csak a vásárlás előtti kérdések nem, ahová most is írtál. itt viszont semmi másban nem kapsz segítséget, mint egy adott modell kiválasztásában vásárlás előtt. A használt során felmerülő kérdések (mert bizonyosan lesznek ilyenek is) megoldásához nem férsz hozzá, nem tudsz kérdezni, mint felhasználó.
A Terméktámogatás oldal legtöbb leírása szintén zárt. Ezen túl már csak arra jó a kártyánk, hogy biztos lehetsz benne, hogy hivatalos magyar disztribútortól származik a terméked, így hazai garanciád van, ami nem egy adott bolthoz, webshophoz szól csak, így ha azok már nem lesznek, a garanciális ügyintézés a hivatalos úton bizonyosan idehaza intézhető (ezt egyébként a boltban is lehet ellenőrizni, hogy nem az üzlet saját garancialevelét kapod – ne vegyél olyan helyen, ahol ilyet adnának!).
Gandalf
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!