Regisztrációs kártya

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Regisztrációs kártya

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2019.12.17. 12:38

Adam10 írta:...meg tudja valaki nekem nezni, a kartya szamat?

Küld el privát üzenetben nekem itt a fórumon vagy a Facebook oldalunkon üzenetben a gyári számot!
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Adam10 » 2019.12.17. 12:32

Üdv, segitséget kérnék, 2015-16 környékén vásároltam apple viszonteladótól egy synology nas-t. 2016 play. gondolom onnan kellett, hogy kapjak reg kartyát, nem foglalkoztam vele, költöztem a doboz lost... serial szam alapján meg tudja valaki nekem nezni, a kartya szamat? köszönöm. Ádám
Adam10

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2019.08.25. 19:59

Nekem privát üzenetben kellene a gyári szám és a bolt neve. De a kártya nem pótolható, csak a kódját tudom elküldeni elektronikusan.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: atto » 2019.08.25. 14:00

Kedves Adminisztrátor!
Nem találom ezt a kártyát pedig kellett kapnom hozzá, az oldalon ahol vásároltam azt írják jár hozzá. Amikor megvettem nem volt időm túl sokat foglalkozni vele, de most elkezdtem komolyabban venni és ezért szükségem lenne a zárt témák segítségére.
Hova tudnám megírni akitől vettem és a serialnumbert?Ha kell még a dobozáról is tudok vagy róla fényképet küldeni, hogy bizonyítsam.

Köszönöm a segítséget előre is.
atto

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2019.06.07. 08:27

Kedves Mihály! Nem csak a mi partnerlistánkban, de a Synology saját oldalán sem szerepel a hivatalos kereskedők között az említett webshop. Így biztos lehet benne, hogy szürke forrásból vásárol, így garanciát csak az adott cég tud adni, ha velük bármi történik, Önnek nem lesz magyarországi garanciája. Bizonyos vagyok benne, hogy az említett webshop nem fog tudni segíteni semmilyen technikai kérdésben, fórumunkhoz és Terméktámogatás oldalunkhoz pedig nem fog tudni Ön hozzáférni a regkártyánk nélkül. Ha az említett webshopban számottevőn olcsóbban látja a terméket, mint hivatalos partnerienk kínálatában, akkor abban is biztos lehet, hogy nem törvényes úton lett annyi az ára.
Ezek és az elmúlt év tapasztalatai alapján mi természetesen azt javasoljuk, hogy az általunk és a gyártó által listázott forrásokból vásároljon, és ha fórumunk segítségét is hasznosnak gondolja, akkor bizonyosodjon meg arról, hogy az oldalunkhoz tartozó regisztrációs kártyát is megkapja az eladótól.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mihaly85 » 2019.06.06. 23:22

Tisztelt Címzettek!

Afelől érdeklődnék, hogy én a tegnapi napon a (moderálva) webáruházban rendeltem meg egy DS918+ viszont a weboldalukon nem írják, hogy járna hozzá regisztrációs kártya. Önök szerint sem jár?

Amennyiben nem járna, érdemes lenne visszamondani a rendelést? És másik, az Önök által hivatalosan is forgalmazó boltban újra megrendelni a terméket?

Köszönettel:
Lengyel Mihály
Mihaly85

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.11.09. 10:49

totlaj írta:Hogyan lehet regisztrációs kártyához jutni? Van egy rt2600ac-m és vásárolnék egy NAS-t, ami kártyával olcsóbb.

Hát, ha a mi viszonteladóinktól (lásd ITT) vásárolsz, akkor kapsz ilyet, mi minden általunk importált NAS és router mellé adunk regisztrációs kártyát, azzal férsz hozzá ehhez a fórumhoz és a Terméktámogatás oldal zárt cikkeihez. Utólag nem leht ilyen kártyához jutni, vagy ilyet pénzért vásárolni. A routered mellé is jár, csak úgy látom ezek szerint más forrásból vetted, ha még nincs.
Az valami félreértés lesz, hogy bárhol olcsóbb Synology-t venni, ha van már regisztrációs kártyád (hol olvastál ilyet?), a kártyát a termék mellé kapod ajándékba, hogy segítséget kérhess később ezen az oldalon, ahol most beszélgetünk.
Azt javaslom – de ez még titok –, hogy várj a jövő hétig, mert ha az akkor induló akciónk keretében vásárolsz, visszanyerheted a termék árát! Az akcióról nálunk a hírek között, illetve Facebook oldalunkon fogsz értesülni a jövő héten.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: totlaj » 2018.11.09. 10:17

Hogyan lehet regisztrációs kártyához jutni? Van egy rt2600ac-m és vásárolnék egy NAS-t, ami kártyával olcsóbb.
totlaj

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.02.28. 13:14

Kpete írta:Igen, pár napja regisztráltam. Mennyi idő után lehet újra használni?...

Intézzük már a vevőddel...
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kpete » 2018.02.28. 12:58

Igen, pár napja regisztráltam. Mennyi idő után lehet újra használni?

Gandalf írta:
Kpete írta:...Azt mondja a srác, aki megvette, hogy a kártyakód nem ruházható át más részére...

Ezt mi alapján állítja? Mert természetesen nem igaz. Annyi korlátozás van, hogy rövid időn belül nem regisztrálhat más az adott kóddal. Lehet, hogy Te csak mostanában regisztráltál?
Kpete

Következő

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!