Publikus folder létrehozása

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Publikus folder létrehozása

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2012.09.12. 09:46

Kedves András! Csak bent a fórumban nyújtunk terméktámogatást a regisztrált vásárlóknak. Azt javaslom, valamelyik forgalmazónál próbáld ki az ottani bemutatódarabon! De annak megoldása, hogy egy weboldal tartalma egy adott mappából jelenjen meg, nem Synology-specifikus dolog. A Synology NAS-okon bármilyen komplex weboldal futhat, a képek, videók megosztására pedig a gyári Photo Station alkalmazás a legegyszerűbb választás. Egyéb fájlokat FTP-n, a File Station alkalmazáson, vagy akár SMB-n, AFP-n is meg lehet osztani bárkivel.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kandras » 2012.09.12. 09:17

Azért is kértem kölcsön egyet, mert ezt a funkciót akarom használni majd. Ha ezt nem látom "előbe", hogy megfelelően mükődik, akkor nem lenne érdemes megvennem. Remélem nem túl nagy kérés, hogy ezt az alapfunkciót kipróbálhassam a vásárlás előtt. Kérem segítségüket a funkció teszteléséhez.
kandras

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2012.09.12. 09:03

Meg tud oldalani. Segítünk, amint lesz saját NAS-od, amelyet regisztrálsz a terméktámogatás oldalunkon! Utána a teljes fórumot, a több ezer fórumozó és az adminok segítségét is igénybe veheted majd.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

Publikus folder létrehozása

HozzászólásSzerző: kandras » 2012.09.12. 08:28

Sziasztok! Már régóta gondolkodom azon, hogy veszek egy középes szintű synology terméket. Kölcsön is kaptam egyet, de egy számomra fontos dologra nem tudtam rájönni. Hogy tudom azt megoldani, hogy a folderembe feltöltött fileokat bárki megnézhesse a neten? Igazából úgy akarom megcsinálni, hogy az összes adatot, ami a weboldalamhoz kell ezen tárolnám és amikor az oldal betöltődik, akkor innen szedje le az aktuális adatot (nagy videók, képek, stb). Segítségeteket előre is köszönöm!
kandras

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!