Gandalf írta:Mi az a win/android? Android, vagy Windows Mobile alól a DS File alkalmazással igen. Windows alól persze, bármely böngészőben pl., vagy hálózati lemezként mountolva egy megosztást. Becsomagolás/kicsomagolás jelenleg nem lehetséges mobilról, hacsak nem lépsz be a normál webböngésző felületen. ISO fájlokat (Blu-ray-t is) fel lehet mountolni, és utána meg lehet osztani őket. Tehát a bennük lévő tartalom SMB-n, AFP-n és NFS-en elérhetővé tehető. De pl. ha okostévével akarod lejátszani (gondolom, mivel különben médialejátszóknak nem okoz gondot a BD ISO), akkor az ugye csak DLNA-n keresztül látja NAS-t. Azt most nem tudom (de nem valószínű), hogy egy, a NAS-on felmountolt ISO-t meg lehetne adni, hogy a DLNA-szerver indexelje. Ha mégis megadható, akkor mennie kell a tévével is. Ha fontos, holnap ki tudom próbálni, de egy rendes médialejátszó megoldaná ezt is, és még számos problémát, amivel találkozni fogsz, ha a tvéve akarod kiváltatni a lejátszót.
Köszönöm a gyors választ!
A win/andorid jelentése a windows és/vagy android rendszerből történő műveleteket (ki-és becsomagolás) jelenté. Elég sok letöltött anyag tömörítve "érkezik", ezért gondoltam arra, hogy pl. Total Commanderrel, mondjuk telefonról megoldom a kicsomagolást, utána pedig már a médialejátszó lejátssza. És itt kapcsolódik a BD ISO is, a benne lévő file-ok "kicsomagolásának" kérdése:
OPPO BDP-103-as lejátszót tervezek venni karácsony előtt, és azok a BD iso file-okat direktben nem játsszák le a cinavia védelem miatt. A mountolás sajnos nem tudom mennyire megoldás, az említett lejátszó egyik tulajdnosa szerint kizárólag a BD könyvtászerkezetét játssza le a médialejásztó.
Tisztelet: Steady