Sziasztok,
Egy kisebb közösség számára szeretnék NAS-t választani és a szolgáltatásai miatt a Synology megtetszett. Ahhoz, hogy eldöntsem melyik típust vegyem meg, tisztázni szeretnék néhány dolgot. Egy, esetleg két lemezes NAS-ra gondoltam, viszont szolgáltatásból többet vennék igénybe. Kérdéseim:
1. Mindegyik modellen ugyanaz a DSM fut, ugyanazzal a szolgáltatás készlettel?
2. Néztem az élő demót, de néhány funkció nem engedélyezett, ezért kérdezem, hogy ...
Lenne kb 20-30 kliens, aki mobilról WiFi-n jelentkezne be. Ehhez gondolom használhatnám a RADIUS szervert. Ez egy megerősítendő kérdés

3. Ugyanezzel az autentikációval tudok hozzájuk jogokat rendelni a photo/video station-höz?
Ki milyen könyvtárakat láthat, ki tölthet fel, ilyesmi...
4. Ha mondjuk szabályozni szeretném a userek session time-ját, akkor fel tudok tenni mondjuk egy Dialupadmint, vagy egy daloradiust?
5. Ha még tovább bonyolítanám a helyzetet és fel szeretnék tenni egy Chillispot-ot, vagy egy CoovaChilli-t, akkor meg tudom tenni?
6. Egy IP kamera stream-jét tovább tudom multicast stream-elni a kliensek felé?
Lenne egyébként 2-3 fix kamera is az eszközön...
7. Akkor most melyik típust ajánlanátok? Mármint erőforrás szémpontjából...
8. Végül egy kicsit off kérdés. Hogyan tudnám a userek nethez való hozzáférésének idejét szabályozni napi szinten úgy, hogy ha lejár az ideje, akkor csak a belső hálózatot lássa...
Előre is köszönöm a válaszokat,
sepe