Mikiász írta:...Azt meg nagyon nem érzem fair-nek, hogy azért mert nem néztem előre utána, hogy melyik bolt hivatalos hazai képviselet és melyik nem én szívjak...
Vidd vissza a terméket, és kérd vissza az árát! Azt mondjuk nem értem, kinek kellene rosszul járnia azért, mert Te nem néztél utána annak, melyik kereskedő mit ad a termék mellé pluszban (vagy ad-e bármi is), ha nem Neked. Szerintem az eladó egy Synology-t kínált, gondolom saját garanciavállalásával (tehát amíg ő létezik, addig van hová visszavinned) X forintért. Te azt mondtad, ez jó üzlet, kéred. Nem gondolom, hogy bárki átvert volna. Az más kérdés, hogy a hivatalos partnereinknél (vagy azok viszonteladóinál) a NAS mellé a disztributor garanciája jár, plusz ezen fórum segítsége.
Az, hogy szerinted egy adott kereskedő „nem kicsi cég”, sokat nem jelent, ebből nem következik az, hogy nem szürke forrásból vásárol, főleg hogy azon azért könnyebb nagy céggé válni, az okosan olcsósított árak miatt.
Remélem, nem úgy van, ahogy írtad, hogy árukereső/árgép világában élünk, bízom benne, hogy azért a többség ott vásárol, ahol a legjobban értenek a termékhez, a legjobb a garanciális ügyintézés és törvényes úton mozog a termék a gyárból a vevőig, nem pedig a legolcsóbb árat választja, mert az általában nem véletlenül tud olcsóbb lenni...
Nem mondom, hogy itt is erről van, még az is lehet, hogy elhányták a regisztrációs kártyánkat. De ha nem tudnak hozzá adni, akkor kérlek, írd meg nekem privát üzenetben a termék gyári számát (mielőtt visszaviszed Nekik, mert ezt javaslom)!