Synology DS213j vs D-Link DNS-327L

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Synology DS213j vs D-Link DNS-327L

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2014.01.06. 11:09

Gandalf írta:...Én a helyedben belépnék a demó Synology admin felületére szétnézni, de még inkább kipróbálnék élőben egyet valamelyik forgalmazónál...

Audio Station (DLNA media renderer eszközök mobilos vezérlésével), Video Station (DVB-T támogatással, metadata szkenneléssel), Photo Station, Download Station, CLoud Station és a hozzá való mobi appok szinvonala, a 100-nál is több telepíthető alkalmazás, a kezelőfelület, stb...
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dreameli » 2014.01.05. 21:44

Köszönöm a válaszodat! Lehet, hogy valóban azért voltam eddig elégedett a D-Link-el, mert nem ismerem az alternatívát. És ide a fórumba is azért írtam, hogy erre a különbségre írjon valaki néhány példát. A DS213j-t azért néztem ki, mert a műszaki specifikációja alapján ez áll a legközelebb 327-eshez. De mint tudjuk a száraz hardware adatok nem mindig mérvadóak. Erre szerettem volna kapni néhány meggyőző példát. Ami már szimpatikus, hogy magyar nyelvű szoftver, de mi az még amiről a 327-es D-Link csak álmodhat!?
dreameli

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2014.01.05. 18:22

dreameli írta:Győzzön meg valaki, miért fizessek a Synology-ért ennyivel többet!? Milyen pluszt kapnék érte?

Erre egy fórumtopik nem megfelelő. Ha elégedett voltál, akkor ne adj ki több pénzt olyanért, ami hiába tudd sokkal többet, nem tudnád kihasználni! De én inkább azt remélem, azért voltál elégedett egy D-linkkel, mert nem tudod, mi minden másra lenne jó még egy nas, illetve mi mindent lehetne másként megoldani, mint a D-linkkel. Én a helyedben belépnék a demó Synology admin felületére szétnézni, de még inkább kipróbálnék élőben egyet valamelyik forgalmazónál. Illetve a DS214se sokkal olcsóbb, mint a DS213j, és mindent tud, amiről a D-link még csak nem is álmodik :)
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

Synology DS213j vs D-Link DNS-327L

HozzászólásSzerző: dreameli » 2014.01.05. 00:44

Sziasztok!
NAS vásárlás előtt állok. Eredetileg egy D-Link DNS-327L típusú eszközt néztem ki, mert korábban is D-Link NAS-om volt, amivel nagyon meg voltam elégedve. Viszont sok jót hallottam a Synology termékekről.
A DS213j nagyjából hasonló paraméterekkel rendelkezik, viszont egy tízessel többe kerül!
Győzzön meg valaki, miért fizessek a Synology-ért ennyivel többet!? Milyen pluszt kapnék érte?
Köszönöm a véleményeket!
dreameli

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!