214se, jó lesz ez nekem?

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: 214se, jó lesz ez nekem?

HozzászólásSzerző: HAti » 2015.01.07. 15:12

Gandalf írta:
HAti írta:...Kérdésem: a Synology DS 214se-vel ez lehetséges?

Gondolom csak viccből kérdezed :)
Esetleg az lehet a kérdés, hogy teljesítményben elég-e a DS214se. Szolgáltatások terén pont azt tudja, mint a bármelyik másik Synology amin a DSM 5.1 fut. Teljesítmény terén mi nem tudjuk megmondani pontosan mi lehet megfelelő. Ha a NAS nem egy gigabites internetkapcsolat végén ül és nem több ember másolgatna rá Gbyte-okat, alapvetően neten át érnék el apróbb dokumentumokért, akkor vélhetően elég lesz bőven.

Köszönöm a választ. Nem viccből kérdeztem :D
HAti

Re: 214se, jó lesz ez nekem?

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2015.01.07. 10:12

HAti írta:...Kérdésem: a Synology DS 214se-vel ez lehetséges?

Gondolom csak viccből kérdezed :)
Esetleg az lehet a kérdés, hogy teljesítményben elég-e a DS214se. Szolgáltatások terén pont azt tudja, mint a bármelyik másik Synology amin a DSM 5.1 fut. Teljesítmény terén mi nem tudjuk megmondani pontosan mi lehet megfelelő. Ha a NAS nem egy gigabites internetkapcsolat végén ül és nem több ember másolgatna rá Gbyte-okat, alapvetően neten át érnék el apróbb dokumentumokért, akkor vélhetően elég lesz bőven.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

214se, jó lesz ez nekem?

HozzászólásSzerző: HAti » 2015.01.07. 09:56

Üdvözlök mindenkit!

Egy NAS szerverre van szükségem, ahol távolról elérhetem a céges dolgaimat. Ezen felül szeretnék felhasználói fiókokat létrehozni, amiken keresztül a partnereim csak a "személyes" mappáikat érhetik el. Jelenleg egy D-link DNS-320-am otthoni használatra, de ezzel számomra nagyon körülményes a megosztás.
Ezért szeretném lecserélni. Próbáltam egy Netgear STORA-t is, amivel a távoli elérés és a felhasználói fiókok létrahozás sikerül, de az egyénre szabott jogok kiosztása nem lehetséges.

Kérdésem: a Synology DS 214se-vel ez lehetséges?
HAti

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!