Synology 211 + Riasztó. Lehetséges?

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Synology 211 + Riasztó. Lehetséges?

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2011.01.25. 11:45

fuzsanyi írta:Valamint azt is szeretném még kérdezni, hogy IP kamerákat lehet-e más alhálózatból használni, mint amiben a nas működik, vagy csak egyazon routerre kapcsolva tudom őket működésre bírni...

A kamerák lehetnek bárhol a világon, csak interneten elérhetőek legyenek. Tehát ha van legalább egy DynDNS cím ahhoz a kamerához, amely másik hálózaton van, és a neten keresztül így elérhetővé tehető, akkor működik természetesen.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

Re: Synology 211 + Riasztó. Lehetséges?

HozzászólásSzerző: ZoleeBB » 2011.01.23. 20:30

Helló!

Én a riasztási probléma megoldására egy SMS Gatewayt javaslok, mármint a riasztó központhoz. A NAS küld egy SMS -t, és a központ beriaszt. Ha az IP kamerának van egy fix IP címe és egy nyitott portja akkor szerintem ELMÉLETILEG működhet. Nem teszteltem, az én FOSCAMom belső hálón van.
ZoleeBB

Synology 211 + Riasztó. Lehetséges?

HozzászólásSzerző: fuzsanyi » 2011.01.23. 13:44

Tisztelt szakértők.

Egy synology 211 vásárlását tervezem. Azt szeretném megtudni, hogy van-e arra lehetőség, hogy a nas riasztót aktiváljon mozgás érzékelése esetén. Azt tudom, hogy emailes és sms riasztásra alkalmas, habár az sms riasztás beállítása eléggé körülményes magyarországon.
Esetleg valamilyen internetes gateway, vagy okostelefon szoftver, ami e-mail fogadáskor tárcsázna egy (vagy több) megadott számot...

Valamint azt is szeretném még kérdezni, hogy IP kamerákat lehet-e más alhálózatból használni, mint amiben a nas működik, vagy csak egyazon routerre kapcsolva tudom őket működésre bírni (FOSCAM FI8908W)?

Segítségüket előre is köszönöm.
fuzsanyi

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!