Hozzáférés a zárt cikkekhez

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Hozzáférés a zárt cikkekhez

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2019.04.17. 08:29

Szia! A 2009 előtti NAS-oknál talán nem volt regisztrációs kártyánk, utána már bizonyosan. A kártya hátulján „Figyelem, ez a kártya nem pótolható!” felirattal... Ha küldesz nekem gyári számot és típus privát üzenetben, megnézem, hogy tőlünk származott-e az adott Synology. Ha nem tőlünk van, akkor nem tudunk segíteni.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ArGa » 2019.04.17. 06:54

Sziasztok!

Van vagy 3-4 Synology NAS-om különböző cégeknél kihelyezve.(Rendszergazda vagyok)
A régebbiekhez szerintem még nem is volt ilyen kártya, a mostaniaknál pedig nem tettem el, ha volt is ilyen...

Ma is érkezik egy NAS, de csak délután! Viszont a jelenlegi helyett kellene beüzemelnem és a lehető leggyorsabban cserélnem.
Van-e valamilyen lehetőségem egy SOS előregisztrációra, hogy az áttelepítéssel kapcsolatban tudjak kérdezni? Este pótolnám, de addigra áttelepítenem kellene...
ArGa

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.02.28. 12:30

hajdup írta:Tudnál abban segíteni, hogy vásároltam használtan egy Synology NAs-t, kaptam hozzá reisztrációs kártyát, de nem eged beregisztrálni, van rá vmi megoldás?...

Az lehet, hogy a régi vevő és Te is egyszerre írtok most (lásd ITT)? Ott válaszoltam már, de ettől még leírhatod, hogy mit jelent az, hogy „nem enged beregisztrálni”? Mi a hibaüzenet?
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hajdup » 2018.02.28. 12:01

Kedves Admin!

Tudnál abban segíteni, hogy vásároltam használtan egy Synology NAs-t, kaptam hozzá reisztrációs kártyát, de nem eged beregisztrálni, van rá vmi megoldás?

Köszi
hajdup

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2017.10.09. 09:43

Feri_1 írta:Sziasztok!

Nem tudom velem van-e a baj, de nem találom azt a fórumot, ahol problémámmal kapcsolatban folyt már eddig diskurzus...

Ha regisztráltál a Terméktámogatás oldalon egy NAS-t a regisztrációs kártya és a gyári szám segítségével, akkor mind az 1718 témát és 18774 hozzászólást látnod kell, ami eddig a pillanatig született a fórumunkon. Ha mindezt nem tetted meg, akkor csak a Vásárlás előtt állók alfórumot látod, és ízelítőt a legutóbb aktív topikokból. A fórumon tudsz keresni bármilyen kifejezésre, így pl. a „recycle bin”-re is...
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Feri_1 » 2017.10.08. 17:44

Sziasztok!

Nem tudom velem van-e a baj, de nem találom azt a fórumot, ahol problémámmal kapcsolatban folyt már eddig diskurzus.

Kezdeném azzal, hogy nem vagyok informatikus.
1. Nem találom a recycle bin-t :) a NAS-unkon és az egyik kolléganőm kitörölt egy könyvtárat, amit jó lenne visszaállítani ha lehet.

Előre is kösz a segítséget, Feri
Feri_1

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2017.02.22. 21:48

A kártya hátán volt egy ilyen szöveg: „Figyelem, ez a kártya nem pótolható!”
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: LXIX » 2017.02.22. 21:18

Sziasztok!
NAS csere miatt eladnám az előző NAS-omat (DS110j). Sajnos nem találom a hozzá kapott regisztrációs kártyát. Most be van regisztrálva. Át tudom adni valahogy ezt a regisztrációt az új tulajnak?
Előre is köszi a választ.
LXIX

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2017.01.20. 12:39

Ha lesz hozzá kártya (mi adunk a mieinkhez), akkor persze.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tsteve » 2017.01.20. 12:14

kérdésem:
Synology router vásárlással hozzáférhető lesz a NAS zárt fórum is?
Jelenleg nem rendelkezem kártyával, (sajnos nekem is szürke ipmportos a NAS-om, oda nem figyelésem miatt) de tervezek további vásárlást, pl. router-t.

köszönöm a választ

István
tsteve

Következő

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!