feltöltés

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: feltöltés

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.08.30. 08:20

HutvágnerBarna írta:...Ha az nem tételezhető fel, hogy nem adtatok, hozzá, akkor az sem, hogy elvesztettem...

Az alapján mertem biztosan állítani, hogy volt regkártya, mert a gyári szám mellé rögzítve van a kártya száma nálunk (elküldöm neked privát üzenetben), tehát annak a kódja is be lett szkennelve csomagoláskor, számlázáskor. Mellé meg nem szoktuk dobni ezek után... A kártyát nem lehet pótolni, de a számával be tudsz most majd lépni. Ettől függetlenül érdemes lenne megkeresni, ha egyszer eladod a NAS-t, könnyebb úgy hogy a kártyát is mutathatod a vevőnek, aki azzal majd hozzáfér szintén mindenhez ezen az oldalon. A regisztrációs kártya a számláva és a garancialevéllel együtt egy nejlon tasakban van/volt.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: HutvágnerBarna » 2018.08.30. 07:43

Igen, a (moderálva) vette, tudom:)
A számla megvan, jótállás megvan, de ezt a kártyát nem találom sehol. Nem hiszem, hogy kidobtam volna. Ha az nem tételezhető fel, hogy nem adtatok, hozzá, akkor az sem, hogy elvesztettem.
Szóval egy apró kérdésem van. Ahhoz, hogy ezt megválaszoljátok szükségem van egy regisztrációs kártyára. Kaphatok egyet? Persze, nekem az is jó, ha választ kapok az eredeti kérdésemre, de talán máskor is jól jönne a kártya.
HutvágnerBarna

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.08.29. 19:38

HutvágnerBarna írta:Oké, a regisztrációhoz regisztrációs kártya kellene, de azt nem kaptam...

Mi vagyunk a NEON Multimedia, ahogy az oldal alján is láthatod. Ezt a gyári számút egy cég vette, és természetesen adtunk a termék mellé regisztrációs kártyát, kérlek, keresd meg!
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: HutvágnerBarna » 2018.08.29. 17:38

Oké, a regisztrációhoz regisztrációs kártya kellene, de azt nem kaptam. Pótolható? A Neon Multimédiától vásároltam, a gyári szám: (moderálva)

Köszönöm,
Barna
HutvágnerBarna

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2018.08.27. 08:19

HutvágnerBarna írta:Hogy tudom elérni, hogy a ds218play-nél a feltöltés is működjön a download stationban?...

Ez a vásárlás előtti kérdések topikja! Ha van Synology NAS-od, regisztráld a terméktámogatás oldalon, és hozzáférsz a teljes fórumhoz! Ott megtalálod a választ, illetve tudsz kérdezni.
Gandalf
Adminisztrátor

feltöltés

HozzászólásSzerző: HutvágnerBarna » 2018.08.26. 18:26

Sziasztok,

Hogy tudom elérni, hogy a ds218play-nél a feltöltés is működjön a download stationban?

Köszönet,
Barna
HutvágnerBarna

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!