Gandalf írta:Persze, FTP-szerver van az USB Station 2-ben is, csak nem valami elegáns dolog, hogy videó helyett néhány állóképed lesz csak rögzítve.
Ez tény de egyenlőre erre van keret.

A másiknál a külön licens vásárlás nagyon drágává tenné.
Gandalf írta:Persze, FTP-szerver van az USB Station 2-ben is, csak nem valami elegáns dolog, hogy videó helyett néhány állóképed lesz csak rögzítve.
Gandalf írta:Elnézést a lassú válaszért!
1. Az USB Station 2-n nincs Surveillance Station, ahogy az adatlapján is láthatod, így a kamerákról nem lehet beszélni.
2. Mint 1.
3. Igen, ennek nincs akadálya.
A három IP-kamerához – bármelyik DiskStation-t is választanád – kel még venned két kameralicensz-t, így semmiképpen sem lesz olcsó a dolog. Csodák nincsenek, egy 20 ezres eszköz nem vált ki egy 100 ezer fölötti NVR-t.
Egy lehetőség még marad, bár nem valami profi. Olyan kamerákkal (pl. Y-cam), melyek képesek SMB megosztásra menteni, működik a felvétel, a kamerán beállítható mozgásérzékelés szerint. Neten keresztül szerintem nem tud viszont egy ilyen kamera sem SMB-n menteni. Szerintem ismerkedj még kicsit a Synology-k szolgáltatásaival, nem tudom elképzelni, hogy másra nem lenne szükséged, csak a videórögzítésre. Viszont ha az adatbiztonság, fájlszerver, letöltőkliens, PhotStation, DLNA-szerver stb. is jól jönne, akkor egy DiskStation-re már nem fogod sajnálni a pénzt.
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 0 vendég