Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a DS110+ -ban van 256-bites AES hardveres titkosítás?
Köszi
Ropek írta:A termékeitek közül tudsz olyan egylemezes NAS-t ajánlani, amin van eSata?
A négyszeres másolási sebesség igen vonzó....
Frodó írta:Ropek írta:Én egy DS110j-n morfondírozom.
A kérdésem, hogy USB-n keresztül tudok-e külső HDD-re másolni, illetve mekkora a differencia az eSata és az USB 2.0 átviteli sebessége között?
DVD filmeket másolgatnék.
Természetesen lehet USB 2.0-án keresztül HDD-re is másolni.
Az USB 2.0 a szabvány szerint 450 Mbit/s adatátvitelre képes, míg a gyakorlatban olyan 20-25 MB/s
Az E-Sata a gyártói specifikációk szerint a 3 Gbit/s, ez a gyakorlatban (combosabb NAS-ok esetében) akár 100-150 Mbit/sec is jelenthet...
Ropek írta:Én egy DS110j-n morfondírozom.
A kérdésem, hogy USB-n keresztül tudok-e külső HDD-re másolni, illetve mekkora a differencia az eSata és az USB 2.0 átviteli sebessége között?
DVD filmeket másolgatnék.
Frodó írta:maq12 írta:Szolgáltatásokban nincs semmi eltérés a kettő között?
Mert, ha nincs akkor nekem a 410 jobban tetszik.
Szolgáltatások terén a termékek adatlapján feltüntetett eltérések vannak...
A szoftver egyébként mindkét modell esetében ugyanaz a DSM 2.3
Miben tér még el a két modell:
- kezelt kamerák száma
- A DS410 esetében hardveres AES titkosító egyég
- a már említett erősebb hardver
maq12 írta:Szolgáltatásokban nincs semmi eltérés a kettő között?
Mert, ha nincs akkor nekem a 410 jobban tetszik.
Frodó írta:maq12 írta:A DS410j és a DS410 között a processzor és a memória méretén kívül még milyen eltérés van?
Érdemes-e otthoni használtra a némileg drágább 410-t venni a több memória és gyorsabb proci miatt?
A két említett dologon kívül a DS410 javára felírható még az E-SATA port.
Azt sajnos nem tudjuk megmondani, hogy neked melyik lenne megfelelő.
A DS410 az erősebb processzor, és több memória miatt mind olvasásban, mind írásban kb. kétszer olyan gyors mint a DS410j.
Ha úgy érzed elegendő neked hozzávetőlegesen az USB 2.0 sebessége nem szeretnél kameraképet rögzíteni, weboldalt futtatni, kettőnél több lejátszót használni, elegendő lehet a DS410j is.
maq12 írta:A DS410j és a DS410 között a processzor és a memória méretén kívül még milyen eltérés van?
Érdemes-e otthoni használtra a némileg drágább 410-t venni a több memória és gyorsabb proci miatt?
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég