DS213 vagy 213+

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: DS213 vagy 213+

HozzászólásSzerző: IRO » 2012.12.18. 14:33

Szia,

Torrentet használok az előd DS211-en, szintén Transmission-nel, nem a beépített Download Station-nel (bár a torrent letöltő része már annak is Transmission).
A net 80/25-ös. Asztali gépen megy a miximális letöltés, 8Mbyte/s vagy fölötte is néha, a DS211-nek olyan 6MByte/s körül van vége. Ennyit bír az én processzorom, ez látszik a terhelésből.
A Te neted nem fogja megizzasztani a ráadásul újabb modellt szerintem.
Nem szoktam egyszerre túl sok torrentet futtatni, max. 100-at, a seedeléssel nincs gond.
Szerintem vannak itt olyanok akik jóval többet is futtatnak egyszerre.

Teljesítmény összehasonlítás:
http://www.synology.com/products/perfor ... enu#tabs-2
IRO

DS213 vagy 213+

HozzászólásSzerző: bobek » 2012.12.18. 14:04

Sziasztok!

Egy kétlemezes nas vásárlása előtt állok, a fent említett két modell között vacillálok. Fájlok tárolása, hálózaton keresztüli mozgatása és transmission-el torrentezés lenne az elsődleges feladata.
Melyik a gyorsabb, a 1 x 2 GHz vagy a 2x 1 GHz cpu? Melyik a jobb választás?

Egyáltalán ezeken a nasokon érdemben lehet torrentezni? 25/5 netem van otthon. Jelenleg egy régi laptop 1400 mhzes procija látja el a feladatot tökéletesen. Ezt szeretném kiváltani, mennyire
fog menni ezeken a nasokon a transmission?
bobek

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!