Hozzáférés a zárt cikkekhez

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Hozzáférés a zárt cikkekhez

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2010.09.10. 21:20

Valóban, mi többet nem tudunk segíteni. Szerencsére nem mindenki a legolcsóbb helyen vesz meg egy terméket (sőt, talán legtöbben félnek is a legolcsóbb forrásoktól), főleg ha nem csak egy termékre van szüksége, hanem terméktámogatásra, könnyű és megbízható garanciális ügyintézésre, stb. Ha úgy lenne, ahogy mondod, már tönkre ment volna a Sony, a Panasonic, a Samsung, stb. világmárkák magyar képviselete is. De próbálj bevinni egy magyar garancia jegy nélküli terméket mondjuk a Panasonic hazai szervizeibe. Mondjuk nem tudom miből élnének a magyar cégek, ha már csak pld. a jelentősen kedvezőbb francia áfa miatt (meg a kintről szürkén importáló cégeknél mindennapos áfa csalások révén) mindenki külföldön költené el a pénzét, vagy onnan nem hivatalos úton az országba érkező készüléket vásárolna, de idahaza javíttatna, vagy kérne segítséget. Te olcsóbban vetted, viszont minden kérdéseddel csak az eladó céghez tudsz fordulni. Azt gondolom, ez természetes és törvényszerű.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: weles » 2010.09.10. 21:00

Igen. De amikor vettem még nem létezett synology.hu, és sehol sem mondták, hogy nem lesz support itthon, ha nem itthon veszem. Egyébként meg az ár alapján döntöttem így mint mindenki más. Rákeresel hol a legolcsóbb és ott veszed. A synology.hu-t a magyar forgalmazók üzemeltetik? Ennyi erővel veszel egy autót, ledöglesz vele egy másik országban és azt mondják, hogy bocsi, de nem itt vetted. Köszi a válaszokat, gondolom ennél előbbre úgy sem jutunk.

Üdv.: W.
weles

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2010.09.10. 20:44

Jól értem ugye, hogy most azon csodálkozol, hogy az említett francia cég miért nem üzemeltet hasonló fórumot és miért nincs hasonló terméktámogatása?
Ha a Synology.hu oldalt megtaláltad, akkor gondolom nézted, kik a hazai hivatalos forgalmazók ITT. Így nem értem a kérdésedet. Illetve gondolom azért tudod, hogy egy francia cégtől vásároltál, Franciaországba küldtél pénzt, onnan küldték Neked az árut és ott érvényesíthető a garanciád is? Francia telefonszámokat láthattál, mint elérhetőséget, francia címet, stb. Viszont gondolom olcsóbban vetted, mint ahogy idehaza a hivatalos források kínálják. Ezért is választottad őket.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: weles » 2010.09.10. 18:35

Az klafa. Én a Pixmaniánál vettem. Pixmania.hu. Honnan kellett volna tudnom, hogy ez nem magyar és ezell jár. Csak azt nem értem, ennek mi értelme?

Üdv.: WeLes
weles

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2010.09.03. 16:51

weles írta:Sziasztok!

Én a NAS-t nem mo.-on vettem. Nincs regisztrációs kártyám. Lehetséges a regisztrálás reg.kártya nélkül is? Például serial nr. stb?

Nem, az a hivatalos magyar értékesítési hálózat vevői számára működő szolgáltatás. Azért, hogy ne vegyenek külföldön Synology-t, hanem a hivatalos magyar forgalmazóktól vásároljanak. Mert itthon kapnak mellé egy ilyen szolgáltatást is.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2010.09.03. 16:47

kapapa írta:Hiába írom be a kódot újra már nem engedi magát regisztrálni...

Mindjárt utánanézünk, mi a probléma, de szerintem csak annyi, hogy nem vagyunk még készen szoftveresen az ilyen eseményre. De mindjárt megoldjuk, írok privátban Neked.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: weles » 2010.09.03. 15:43

Sziasztok!

Én a NAS-t nem mo.-on vettem. Nincs regisztrációs kártyám. Lehetséges a regisztrálás reg.kártya nélkül is? Például serial nr. stb? :?:

Köszi!
weles

Hozzáférés a zárt cikkekhez

HozzászólásSzerző: kapapa » 2010.08.18. 14:49

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem a következő problémához.Vettem egy kb. 2 hónapja vásárolt Ds210j típusú nas-t.Az előző tulaj már regisztrálta a terméket.A regisztrációs kártya hátoldalán az áll,hogy tulajdonos váltás esetén is megmarad a hozzáférés a zárt információkhoz ill.az aktuális szoftverfrissítésekhez.Hiába írom be a kódot újra már nem engedi magát regisztrálni.Mit kellene tennem,hogy hozzáférhessek a kiemelt terméktámogatásokhoz?
Segítségeteket előre is köszönöm!
kapapa

Előző

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!