masterdj írta:...Az érdekellne mert néztem valóban olcsóbb azoknál a partnereknél amit javasoltak...
Nem pontosan értem minden szavadat, de próbálok válaszolni. Ha megteheted anyagilag, akkor jó választás, bizonyosan a DS718+-t fogod legkésőbb kinőni. Viszont otthon szerintem még pár évig nem fogod tudni kihasználni a teljesítményét.
Linkeltem korábban a
kiemelt partnereinket már, most megint megtettem, illetve megtalálod itt az oldalon fent a „Hol kapható?” menüben is őket. Tőlük bizonyosan csak olyan Synology-t vehetsz – ahogy írtam korábban is –, amely legális úton került az országba, és a garanciát a hazai Synology disztribútor biztosítja, nem pl. egy webáruház, amely akár holnap megszűnhet. A regisztrációs kártya ehhez a fórumhoz ad hozzáférést (pénzért nem vehetsz ilyet), mert jelenleg csak itt, a vásárlás előtt állók topikjában tudsz kérdezni, csak a vásárlás segítő kérdést. Ha lesz hozzáférésed, akkor mind a 2079 témához és 22 355 hozzászóláshoz hozzá fogsz férni. Illetve
Terméktámogatás oldalunk legtöbb leírását jelenleg nem láthatod (csak a címüket), mert nincs regisztrációs kártyád, ami azokhoz is adna hozzáférést. De fent a menüben
külön menüpont szól a Regisztrációs kártyáról, kérlek, olvasd el!
Ha a fentebb linkelt partnerek árához képest számottevően olcsóbban látsz idehaza Synology-t, biztos lehetsz benne, hogy nem legális úton lett az ára annyi, amennyi épp, mert csodák nincsenek, csak „bátor” kereskedők. Ilyen forrásból bizonyosan nem kapsz az oldalunkhoz regisztrációs kártyát (tehát nem jár a termékhez ez a magyar nyelvű támogatás, amit nálunk találsz), és bizonyosan az adott bolt saját garancialevelét kapod (sokszor még kevesebb garanciális idővel is, mint a gyártói), nem az importőrét, ami nem egy életbiztosítás. Ebben az esetben az eladó esélytelen, hogy segíteni Neked később bármilyen kérdésben, hiszen ő sem ért hozzá, így csak az angol közösségi fórumon fordulhatsz más felhasználókhoz (mert a Synology nem igen válaszol ott, csak a felhasználók egymásnak).
Szünetmentes tápegységről sokat olvashatsz majd a fórumban, ha lesz hozzáférésed, de a Synology.hu-n most is látod, mely típusokkal tesztelte a gyártó a kommunikációt.