Sziasztok!
Tulajdonképpen csak megerősítést szeretnék kérni, mert egy DS 211-et szemeltem ki magamnak, amibe 2 db Seagate Barracuda 7200.12 vinyót pakolnék, és az a kérdésem, hogy biztos kompatibilisek lesznek-e a termékkel? Eddig D-link 313-at használtam (ami behalt, nem tudom miért, de csak usb-módban megy, a benne levő barracuda hibátlan), és persze most tényleg olyat szeretnék, amivel nem lesz gondom. Azon eddig transmission futott, de úgy látom ha szükséges ezen is futtatható.
Egyéb körülmények amik fontosak lehetnek:
-Iphone-nal is buherálnám, ahogy utánanéztem ez gond nélkül mehet majd. (A szükséges router és DynDNS beállításokat nagyjából ismerem),
- D-link DIR-825n routerre kötném (ezen fix IP osztanék neki, és betenném DMZ- kivételekbe),
- UPC-s netem van (gondolom ezzel nem lesz gond, a synology.com oldal hibát már leírtam a UPC-nek

),
- Távoli elérés érdekelne még. (Mondjuk munkahelyi gépről, ilyemik. Főleg FTP és torrent buherálás),
- Szeretném a Windows beépített biztonsági mentését használni, ebben nem vagyok biztos hogy futni fog rendesen,
- Egyszerre 4 gép csatlakozna,
- megosztott nyomtatóra, és remote controllerre gondoltam még.
Amit még fontosnak tartok megkérdezni, hogy milyen módban használjam a winyókat? (Az egy 1Tb-ot nem hiszem hogy átfogom lépni, biztonsági mentés, médiatárolás, torrent)
És van e valami olyan információtok, amiben tudtok segíteni, hogy a legoptimálisabb teljesítményt érjem el (particiók, beállítások, ilyenek)?
Köszönöm: MatyeeP