Hozzáférés a zárt cikkekhez

Az első Synology NAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a Synology termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topik minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már Synology-d, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Hozzáférés a zárt cikkekhez

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2011.06.27. 15:19

Ez a magyar képviselet hivatalos terméktámogatási oldala és fóruma. Lehet, hogy olyantól vettél, aki nincs a listában, mert ott csak a „szakkereskedők” vannak listázva, de ettől függetlenül több nagykereskedés partnereinél is megtalálható a Synology. De ezekhez is kell, hogy kapj regisztrációs kártyát. Megírnád nekem privát üzenetben, hogy hol vetted és mi a gyári száma annak, amihez nem volt kártya? Kérdezted a forgalmazót a kártyáról?
A jogod azért tűnhetett el, mert a DS110j-d új tulaja regisztrált a hozzá való kártyától, amit ezek szerint – nagyon helyesen – odaadtál neki.
Synology-forum.hu adminisztrátor
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Ispy79 » 2011.06.27. 08:01

Sziasztok!

Amikor vettem egy DS110j-t, akkor regisztráltam a fórumra és a vásárláskor kapott regisztrációs kártyával beregisztráltam a terméket is. Aztán eladtam a 110-est és vettem egy 210j-t, de ehhez már nem kaptam regisztrációs kártyát, de nem volt gond, mert a fórumba tudtam írni. Most viszont ez a jogom eltűnt.

Hogyan tudom megint aktívvá tenni a fórumba írási jogomat?

Szerk: közben megtaláltam a választ, aki nem a listából választ magának forgalmazót, az itt nem fórumozhat.

Üdv
Ispy
Ispy79

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2011.02.02. 10:05

Erre alkalmas az USB Station, de ez a sebességadataiból is látszik. Ettől függetlenül egy NAS-sal hosszabb távon jobban járnál szerintem, bár kezdheted ezzel is. Konfigurálása gyerekjáték és magyarul van még a beépített helpje is.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Arion » 2011.02.01. 20:25

Köszönöm a választ.
Amit találtam, elolvastam a Synology-ról. Való igaz hogy a Netgear-nél nincsenek meg ezek, van viszont egy mindenre kiterjedő alapos tesztelés, több helyen. Megkerestem a cikk íróját is, Ő követlkezetesen és - számomra mint laikus - érthetően elmagyarázott mindent. Maradt még pár kérdés, ami tisztázatlan és Ő sem tudott válaszolni, ezért, és egy forgalmazó ajánlata miatt is, kezdtem érdeklődni az USB station iránt.
Ha tudsz válaszolni , nagyon megköszönném.
Semmi extra igényem nincs! Van viszont a gyerekeimnek és nekem is médialejátszó, valamint két nagykapacitású merevlemez. Azt szeretném hogy erre a készülékre rácsatlakoztatva , mindenki, minden filmet elérjen. A merevlemezek NTFS fomátumúak. Vegyesen DVD és HD filmekkel. Alkalmas az USB station arra, hogy egyszerre mindegyik lejátszót kiszolgálja akár DVD, HD filmekkel akadozás nélkül?
Mivel nem vagyok szakértő így ha lehet minimális konfigurálást igényeljen.
Arion

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2011.02.01. 19:42

Arion írta:...a Synology-ról csak akkor tudhatok valamit ha majd megveszem és a regisztrációs kártyával élesítem?...

Dehogy, ezt nem értem. Fent van az adatlapja itt a magyar oldalon is, bárki elolvashatja, szerintem mindent megtudsz belőle. SEMMILYEN infónk nincs vele kapcsolatban, amihez regisztráció kellene. Nem tudom tehát mire gondolsz. Ja, hogy Te a fórumban akarsz kérdezni, máshol, mint a vásárlás előtt állók topikjában? Valóban, a többihez csak Synology tulajdonosként férhetsz hozzá. De nincs is rá szükséged jelenleg, mert nincs Synology-s problémád, amiben segítenünk kellene. Szerintem összekevered a fórumot a weboldallal. A Synology.hu azt gondolom a gyári oldal alaposságával bemutatja a terméket Neked. A fórum a felhasználóknak segítséget ad, ha elakadnak. Ez a topik, amiben most – bármiféle vásárlás nélkül – kérdezel tőlünk, a vásárlás előtt felmerülő olyan kérdéseket hivatott megválaszolni, ami a termékoldalon nincs fent. De olvasgathatod az USB Station tulajdonosok hozzászólásait a fórumban, hogy még több információt gyűjts. A Netgear-nél se magyar fórum, se magyar weboldal, se magyar terméktámogatás, tényleg nincs elbonyolítva :lol:
Ha van kérdésed az adatlapok és a fórum átnézése után, kérdezz itt bátran, igyekszünk válaszolni. De nem egy kategória szerintem az általad említett másik megoldás a Synology-val, ez elég hamar ki kell, hogy derüljön, ha csak a termékoldalakat nézed meg, akkor is.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Arion » 2011.01.31. 21:38

Sziasztok.

Tanácsot kérnék tőletek. Még nem döntöttem el, hogy Netgear Stora-t vagy az USB Station 2-t vegyem meg. Mivel nem szeretnék csalódni, ezért a két célkészülékről minden információt elolvasok, ill. csak olvasnék, mert az USB Stationról szóló és engem érdeklő információk , majdnem annyira titkosak mint az FBI aktái.
A Netgear-ről mindent tudok már de a Synology-ról csak akkor tudhatok valamit ha majd megveszem és a regisztrációs kártyával élesítem? Ez így kicsit zsákbamacska....
A .... oldalon van pár ide irányító link, itt pedig azzal szembesülök hogy adjam meg a reg kódot amit a vásárlásnál kapok.
Nem fordítva kellene a dolognak működni? Először elolvasom amire kiváncsi vagyok, és ha tetszik megveszem. Jelen esetben először vegyem meg, aztán majd kiderül hogy mégsem ez kell.
Van megoldás? Vagy ez az elbonyolított dolog jellemző a Synology termékeire is?
Arion

HozzászólásSzerző: legalboy » 2011.01.19. 16:04

Gandalf írta:
legalboy írta:Mult penteken sikerult vasarolnom egy DS209-est. Most szembesultem azzal, hogy a dobozban kellett volna lennie egy regisztracios kartyanak, ami nem volt. Tudnatok ezugyben segiteni?

Nem, nem tudunk. Mi adtunk a termék mellé. Tehát akitől vetted, annak odadtuk. Kérd tőle, az a termék mellé jár, mint az ethernet kábel, azt sem mi pótoljuk, ha nem kapod meg a boltban.

Azóta sikerült elintézni, bár a bolt állítása szerint feladta postán, ami azóta sem érkezett meg. :roll: A lényeg, hogy működik és végre élesítettétek a hozzászólási jogomat is. :D :respect:
legalboy

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2011.01.19. 11:02

legalboy írta:Mult penteken sikerult vasarolnom egy DS209-est. Most szembesultem azzal, hogy a dobozban kellett volna lennie egy regisztracios kartyanak, ami nem volt. Tudnatok ezugyben segiteni?

Nem, nem tudunk. Mi adtunk a termék mellé. Tehát akitől vetted, annak odadtuk. Kérd tőle, az a termék mellé jár, mint az ethernet kábel, azt sem mi pótoljuk, ha nem kapod meg a boltban.
Gandalf
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: legalboy » 2010.11.10. 22:00

Hello,

Mult penteken sikerult vasarolnom egy DS209-est. Most szembesultem azzal, hogy a dobozban kellett volna lennie egy regisztracios kartyanak, ami nem volt. Tudnatok ezugyben segiteni? Koszi elore is! :)
legalboy

HozzászólásSzerző: Gandalf » 2010.11.05. 13:09

Biztos, hogy tőlünk. De biztos, hogy nem vár visszajelzést, mert arról tudnék, ha bármelyik partnerünk is megkeresett volna ilyen kéréssel. De ha küldesz egy gyári számot (privát üzenetben), akkor leegyszerűsíthetjük a folyamatot.
Gandalf
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!