Arion írta:...a Synology-ról csak akkor tudhatok valamit ha majd megveszem és a regisztrációs kártyával élesítem?...
Dehogy, ezt nem értem. Fent van az
adatlapja itt a magyar oldalon is, bárki elolvashatja, szerintem mindent megtudsz belőle. SEMMILYEN infónk nincs vele kapcsolatban, amihez regisztráció kellene. Nem tudom tehát mire gondolsz. Ja, hogy Te a fórumban akarsz kérdezni, máshol, mint a vásárlás előtt állók topikjában? Valóban, a többihez csak Synology tulajdonosként férhetsz hozzá. De nincs is rá szükséged jelenleg, mert nincs Synology-s problémád, amiben segítenünk kellene. Szerintem összekevered a fórumot a weboldallal. A Synology.hu azt gondolom a gyári oldal alaposságával bemutatja a terméket Neked. A fórum a felhasználóknak segítséget ad, ha elakadnak. Ez a topik, amiben most – bármiféle vásárlás nélkül – kérdezel tőlünk, a vásárlás előtt felmerülő olyan kérdéseket hivatott megválaszolni, ami a termékoldalon nincs fent. De olvasgathatod az USB Station tulajdonosok hozzászólásait a fórumban, hogy még több információt gyűjts. A Netgear-nél se magyar fórum, se magyar weboldal, se magyar terméktámogatás, tényleg nincs elbonyolítva

Ha van kérdésed az adatlapok és a fórum átnézése után, kérdezz itt bátran, igyekszünk válaszolni. De nem egy kategória szerintem az általad említett másik megoldás a Synology-val, ez elég hamar ki kell, hogy derüljön, ha csak a termékoldalakat nézed meg, akkor is.